OKTOBER 2019 

HERFSTACTIE BIJ ROBBEDOES       
 

Omdat een vakantieweek ideaal is om de garderobe aan te vullen,                                                      
hebben wij deze herfstvakantie een leuke actie:

TIJDENS DE HERFSTVAKANTIE KRIJGT U                           
                                              15 % KORTING                                                                      
OP AL UW AANKOPEN BIJ ROBBEDOES

                       Het rek met ski-kleding zal ook weer buiten onder de luifel staan                                                                          
en daar is dus ook 15% korting op!

 Ook op afgeprijsde artikelen geldt de korting, dus dat wordt leuk inslaan!

Let op: alleen geldig op 21, 23 en 25 oktober!

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!

 

 
 
September is weer begonnen en het 'gewone' leven begint weer vorm te krijgen. De pompdagen ligt weer achter ons en zo langzamerhand komt de winkel weer in herftssferen...... Elke dag ruim ik weer wat op en vul ik weer najaar bij, dus over een tijdje is de zomer echt verleden tijd! De pompdagen waren drukke, maar gezellige dagen. Heel veel positieve reacties kregen we op de modeshow....voor wie er niet bij was: hieronder de setjes die we geshowt hebben.
Zaterdag is het weer de 1e vd maand, dus is Robbedoes geopend van 10.00-15.00 uur.          Altijd leuk voor degene die door de week niet kunnen. Leuke koopjes scoren gaat ook steeds door; ik heb zojuist het buitenrek weer gevuld met jurken, broeken en jassen die voor een 'prikkie' weg mogen omdat het binnen al weer te vol wordt!!
Ja, de inbreng komt nu lekker op gang....dus werk aan de winkel!  Maar voor u zeker leuk om dan regelmatig te komen kijken want elke dag hangt er weer wat nieuws in de winkel.
Inbreng mag dus zeker, maar graag heel selectief en netjes.......het moet echt eigentijds zijn en er ongedragen uitzien, dan komt het in de winkel. Lees voor de zekerheid het regelement nog even door voordat u kleding komt inbrengen.

Heeft u vragen/opmerkingen dan hoor ik ze graag, dit mag ook per mail naar robbedoes2ehandskleding@live.nl

graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino,

groeten Gerrianne
Nieuwsbrief augustus 2019

Hallo allemaal,

                          De vakantiesluiting is ten einde…a.s. maandag (12-8) gaan we weer open! En hoe!                                                        Najaarskleding hangt weer in de winkel en omdat we zoveel hebben is veel kleding in de winkel sterk afgeprijsd!                Buiten staan koopjesrekken met dameskleding  voor 2,50 per stuk. Veel kinderkleding nu voor 1 of 2 euro per stuk!                Dat is nog eens leuk beginnen……..

De Heinose Pompdagen komen er weer aan en dat betekent dat we extra open zijn!

Op donderdag 22 augustus zijn we tijdens de Donderse markt extra open van 11.00-17.00 uur. Van 14.00- 15.00 doen we   mee met de modeshow, die dit jaar bij de Baron/Buuffie’s plaatsvind. Samen met collega’s Hip&Zo, TerStal en MaatjeMeer showen we onze najaarscollectie, die uiteraard daarna te koop is in de winkel!

Op zaterdag 24 augustus, tijdens Daggie Old Heino, zijn we geopend van 9.00 tot ongeveer 15.30 uur. Dan zullen er buiten weer superkoopjes te vinden zijn………

Inbreng van najaars- en winterkleding mag weer, maar graag nog even het regelement doorlezen voordat u inbrengt. Als u selectief en netjes inbrengt, scheelt dat mij heel veel uitzoekwerk, waardoor kleding eerder in de winkel kan komen.     Bedankt alvast!

Mededeling: op vrijdag 30 augustus is Robbedoes s’middags gesloten ivm een korte vakantie…..ja, weer bijkomen van de pompdagen!!

Hoop ik u allen weer te mogen begroeten aan de Schoolstraat 4 in Heino!

Gr. Gerrianne

Nieuwsbrief augustus 2019

 

 

 

 


juli 2019

De gigasupersale gaat beginnen!!!

 

‘traditiegetrouw’ gaan we weer ‘stunten’ voor de zomersluiting.

Dit jaar beginnen we eerder, omdat de zaterdagopening er dan ook invalt. Vanaf vrijdag 5-7 geldt op alles in de winkel maar liefst

50 % korting!

Dit geldt echt op alles!!! Dus ook op de al afgeprijsde artikelen. Leuker kunnen we het niet maken!

T/m vrijdag 19 juli kunt u profiteren van deze geweldige actie!   Daarna gaan we 3 weken op vakantie, op maandag 12 augustus gaan we weer open.

Najaarskleding mag worden ingebracht, dit hangt na de vakantie weer in de winkel.

Ik wens u een hele fijne zomerperiode toe!

Gr. Gerrianne

 
wijziging opening ivm Pinksteren


a.s. maandag, 2e Pinksterdag, is Robbedoes gesloten.
Om dit te compenseren gaan we de volgende dag,


dinsdag 11 juni open van 10.00-15.00 uur.

Zeker ook fijn voor de klanten die deze dag erg missen als verkoopdag, dus graag tot ziens a.s. dinsdag vanaf 10 uur!
En heb je nog prachtige zomerkleding om in te brengen? neem het gerust mee.........
....naar de Schoolstraat 4 in Heino!
gr. Gerrianne

om alvast te noteren:
Robbedoes is in de zomer gesloten van 22 juli t/m 9 augustus. Najaars/winterkleding mag vanaf juli weer worden ingebracht.

 

 

 nieuwsbrief juni
 

ZOMER BIJ ROBBEDOES

Junimaand......zomermaand........
Als we de weerberichten mogen geloven gaat dit helemaal kloppen! Wat fijn dat Robbedoes al voorbereid is, want de winkel hangt vol met prachtige, betaalbare zomerkleding!
Komt het helemaal goed uit dat we dit hemelvaartsweekend open zijn (1e zaterdag van de maand!)  Dus een ieder die vrij is, kan vrijdag en zaterdag gezellig komen snuffelen in de winkel!

Zomerkleding inbrengen mag ook nog steeds, want voor mooie items maken we graag plaats! Maar alleen heel selectief; kleding moet er echt ongedragen uitzien! Kijk voordat je inbrengt nog even op het regelement, dit voorkomt onnodig werk! Bedankt!

Let op! het kan zijn dat u zich in het verleden hebt afgemeld voor het ontvangen van deze nieuwsbrief, maar deze nu wel hebt ontvangen. Dit komt omdat ik ben overgestapt naar een andere werkvorm. Mijn excuses voor dit ongemak, maar u kunt zich gewoon weer afmelden onderaan deze nieuwsbrief als u dit wenst.

Eind juli gaat Robbedoes 3 weken met vakantie, maar de exacte sluitingsdagen vermeld ik in de volgende nieuwsbrief..........

Fijn weekend allemaal en graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino,
groeten Gerrianne

 

 

  

Robbedoes in de meivakantie geopend
met leuke koopjes!


De winkel is weer geordend en aangevuld....en omdat er nog meer kleding bij gaat komen, nu al flink aan het afprijzen! Veel artikelen nu voor de helft van de (opruiming)prijs of zelfs nog minder!
Onder de luifel 3 rekken (zie foto's) met dames, meiden en jongens/mannenkleding nu vanaf 1 euro tot een max. van 5 euro!

De opruiming blijft de hele meivakantie geldig, dus t/m zaterdag 4 mei, want dan zijn we ook geopend!

Inbreng mag nog steeds, voor prachtige items maken we altijd plaats! Maar wel heel selectief en alleen kleding die er ongedragen uitziet!

De winkel hangt vol met leuke zomerse jurken, tops, blouses, broeken en schoenen, kom gerust vrijblijvend  even kijken en evt. passen.... altijd leuk!

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino
(op maandag, woensdag, vrijdag of 1e zaterdag v.d. maand)

groeten Gerrianne


 

Nieuwsbrief april 2019

Tijd voor een nieuwsbrief om even te helpen herinneren dat we a.s. zaterdag 6 april weer open zijn van 10.00-15.00 uur!

En om er een feestje van te maken, gooien we er een leuke actie in:

20% korting op alle damesjurken!

Deze korting geldt vrijdag (5-4)  en zaterdag (6-4) op alle damesjurken vanaf maat XS, zelfs op de al afgeprijsde jurken!

De winkel hangt al weer lekker vol met prachtige voorjaars- en zomerkleding, maar inbreng mag nog steeds hoor……Zolang het er maar als nieuw/ongedragen uitziet en actueel is.

Maar wat dat betreft: alles kan dit voorjaar…bloem, streep, wijd, strak, lange jurk, korte rok, felle kleur, pasteltint…….

Er zijn al weer vele prachtige items gekocht door tevreden klanten.

Ik zeg altijd: ‘gewoon ff passen en als je je er fijn in voelt moet je het lekker gaan dragen!’  Maar stel jezelf wel altijd de vraag:  “ga ik dit echt aan trekken?”…en is het antwoord daarop twijfelachtig, denk er dan nog even goed over na, want voor kastvulling moet je het niet gaan kopen.

Maar het is zeker leuk als je voor een klein bedrag een keer wat anders kunt dragen, een mooie manier om je collectie af te wisselen. En dat veel vrouwen dat doen, merk ik aan de geweldige prachtige inbreng. Veel kleding die hier hangt zie je ook nog in de reguliere winkels, maar dan voor een heel andere prijs natuurlijk! Dus altijd de moeite waard om even binnen te komen neuzen en  vrijblijvend kleding te passen!

Op 2e paasdag (22-4) zijn we gesloten, maar verder zijn we in de meivakantie gewoon geopend. Op zaterdag 4 mei ook geopend van 10.00 – 15.00 want dan is het ook al weer de 1e  zaterdag van de maand.  De tijd vliegt……………….

O ja, er staat een  collectebus van de ‘Strijd van Salland’ op de toonbank, uw vrije gift is van harte welkom voor het onderzoek naar hersentumoren.                     Ook zijn er weer leuke gehaakte artikelen van Marion van Essen te koop! Koopt u deze dagen een gehaakt artikel, dan doneert Robbedoes 20% van het aankoopbedrag in de bus! Zo dragen wij ook een steentje bij aan dit goede doel!

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino,

Groeten Gerrianne
22-2-2019
 

Vrijdag (22-2) is het precies 6 jaar geleden dat we een 'feestelijke opening' hadden aan de Schoolstraat............


Onder het motto:
'vier als er wat te vieren valt' 

 

krijgt u vrijdag, bij aankoop
vanaf 36 euro (=6x6),
een carnavalsoutfit naar keuze van Robbedoes kado!!
(max. bedrag 10 euro)

 

Dat is nog eens feestelijk inkopen doen!

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!

gr. Gerrianne


Na jaren aan de Canadastraat openen we op 22-2-2013 de deur aan de Schoolstraat

Een bijzonder moment.....aan Ton Kloppenberg de eer om de opening te verrichten. DRIE DOLLE DAGEN!!

 

WOENSDAG 13 februari

DONDERDAG 14 februari

VRIJDAG 15 februari

 

SUPERSALE BIJ ROBBEDOES

 

Ook dit jaar heeft Robbedoes weer 3 dolle dagen waarin alle opruimingsartikelen en ‘nieuwe’ artikelen voor spotprijzen de winkel uit mogen.

Prijzen van 50 cent tot max. 5 euro!

Winterjassen, nu voor 4 of 5 euro!

Damesbroeken- en rokken nu 2,50

Damesbovenkleding nu 1 of 2 euro!

Kinderkleding voor 50 cent, 1 of 2 euro!!

Schoenen/laarzen nu voor 2,50 of 5 euro per paar!

Op rekken buiten en binnen hangt het gesorteerd voor u klaar!

En u leest het goed: ook a.s. donderdag geopend!

U kunt 3 dagen profiteren van deze gigantische kortingen!

Ook is er weer leuke voorjaarskleding bij gekomen en carnavalspakken zijn weer aangevuld…….dus de moeite waard om even vrijblijvend te komen neuzen aan de Schoolstraat 4 in Heino!

En heeft u prachtige voorjaars- en zomeritems om in te brengen? Dat mag zeker, graag heel selectief volgens het regelement.

Tot ziens, groeten Gerrianne 2-1-2019 Robbedoes-nieuwsflits

Bij deze wens ik iedereen een heel fijn en gezond 2019 toe...... op deze eerste verkoopdag van het nieuwe jaar even een mailtje omdat vanaf vandaag 50% extra korting geldt op alle afgeprijsde artikelen!
Dus dan bent u bij deze op de hoogte!
Inbreng van voorjaarskleding mag al weer, lees hiervoor nog even het regelement, want we worden wel steeds selectiever.......
graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino....
groeten Gerrianne
vergeten te vermelden in onderstaande nieuwsbrief: koopzondag geopend van 13.00-17.00 uur!


Nieuwsbrief december 2018

Wat vliegt de tijd…..al weer bijna kerst……..

A.s. weekend is het kerstweekend in Heino……Heino Heeft Het!!!                                         
 Traditiegetrouw is Robbedoes tijdens de koopzondag geopend en gaan we lekker stunten met de prijzen.

Omdat het nu het hele weekend feest is, beginnen we dit keer op vrijdag al!!!

Vrijdag 14 dec:  op alles 20% korting!!! Ook op afgeprijsde artikelen!                                                        
Die dag zijn we doorlopend open van 9.00 – 17.00 uur

 (zaterdag: rustdag…gaan we naar de bingo in de kerk….zie flyer)

Koopzondag 16 dec:  op alles 40% korting!!! Ook op afgeprijsde artikelen!                                             
 Dat is wel heel voordelig inkopen doen, want veel artikelen zijn al voor de helft afgeprijsd……..        
Op deze dag is er ook koffie met wat lekkers en staan er buiten kerstukjes te koop………dus gezelligheid bovenal!!

Om het helemaal feestelijk te maken krijgt u bij elke aankoop ook nog een cadeau!

 

Woensdag 26-12 (2e kerstdag) zijn we gesloten en op maandag 31-12 (oudejaarsdag) alleen de ochtend geopend. Verder bent u in de kerstvakantie gewoon welkom bij Robbedoes………

…..en in het nieuwe jaar zelfs nog vaker!!

 Elke 1e zaterdag van de maand gaat Robbedoes open van 10.00 – 15.00 uur. Ik hoor vaak dat men het jammer vind niet op zaterdag te kunnen komen…..en omdat ik door de week nog maar 3 dagen open ben…….gaan we dit proberen!

Dus elke 1e zaterdag van de maand van 10.00 – 15.00 uur welkom!

Vanaf jan/feb mag er weer selectief voorjaarskleding worden ingebracht. Mooie carnavalskleding is ook welkom.

Wens ik een ieder bij deze een hele fijne decembermaand en graag tot ziens bij Robbedoes.

Gr. Gerrianne


 

 
 

ROBBEDOES DE HELE DAG OPEN VAN 9.00 – 20.00 uur

PROFITEER DEZE DAG VAN:

50% KORTING OP ALLES IN DE WINKEL!

      -bij aankoop van minimaal 3 artikelen.
      -geldt ook op afgeprijsde artikelen!

WEGGEEFPRIJZEN
      - kleding op buitenrekken 1 euro per stuk! 

 

 
Zo dol hebben we het nog nooit gemaakt! Geldt dus alleen op Black Friday! Om iedereen te kunnen laten profiteren zijn we de gehele dag open van 9.00 – 20.00 uur. 
50 % korting geldt ook op afgeprijsde artikelen, b.v. een winterjas (18,95)  die nu is afgeprijsd voor 10 euro, mag deze dag weg voor 5 euro!!  En op de buitenrekken nu alles voor 1 euro! Dat zijn kortingen van soms wel 95%!!!

Kom dus scoren tijdens Black Friday, leuker kunnen we het echt niet maken!!!


Tot ziens a.s. vrijdag aan de Schoolstraat 4 in Heino!

 ROBBEDOES GAAT STUNTEN
VRIJDAG DOORLOPEND OPEN VAN 9.00 -20.00 UUR
DIT MAG JE NIET MISSEN!  INFO VOLGT...
Nieuwsbrief september 2018

Na een héle lange zomer is dan eindelijk de herfst aangebroken! In de winkel is dit al lange tijd merkbaar…..leuke najaarsitems zijn al ingebracht en verkocht! Nu het ook echt wat kouder begint te worden merk ik dat de winterjassen en warme vesten ook al erg in trek zijn!

Er komt echt hele leuke (merk)kleding binnen, daar worden we erg blij van! Ik krijg veel complimenten over het mooie en goede aanbod in de winkel. Leuk om te horen en zoals ik zelf altijd zeg: Ik sta zelf ook erg versteld van het moois wat er wordt ingebracht. Gelukkig wisselen wij vrouwen vaak van kleding, waardoor het er ook picobello uit ziet allemaal. En erg blij met alle  groeispurten van kinderen, waardoor kleding echt bijna ongedragen is!

De inbreng is dus enorm, erg leuk, maar ik vraag nogmaals wel om het heel selectief te doen, want soms wordt er echt teveel ingebracht!  Alleen hele actuele en als nieuw uitziende kleding hang ik op. Ik begrijp dat het voor u moeilijk selecteren is, maar het moet echt een beetje merk of bijzonder zijn. Kleding van de Primark of Kruidvat hoef je er echt niet bij te doen. Ook simpele shirtjes of als het er niet als nieuw uit ziet………stop het er maar niet bij, want dit wordt echt niet opgehangen. Dit scheelt voor mij heel veel uitzoekwerk, waardoor het allemaal eerder in de winkel kan komen! Dus graag allemaal even het regelement goed nalezen voordat u gaat inbrengen…..bedankt!

LET OP: Vrijdag 5 oktober is Robbedoes gesloten ivm een weekendje weg.                
Om dat te compenseren gaan we op donderdag 4 oktober extra open! Er zijn klanten die  de donderdag erg missen als verkoopdag, dus voor hen de kans!! Deze donderdag ook gewoon open van 9.00-12.00 + 13.30-16.30 uur!

Heb momenteel heel veel grote maten-kleding in de winkel. Veel nog ongedragen, met prijskaartjes er nog aan!! Leuke merk-kleding voor weinig!

Herenkleding doe ik in principe niet, maar af en toe hang ik wel leuke merk-dingen op. Nu veel spijkerbroeken en prachtige winterjassen!

Kom gerust kijken en vrijblijvend passen of er wat leuks voor je bij zit! Wil je kleding meenemen voor iemand anders of je twijfelt nog? Geen probleem, meld het even, want het kan bij ons altijd een week op zicht…..bij retour krijgt u dan gewoon het aankoopbedrag terug.

Elke dag hang ik weer ingebrachte kleding in de winkel, dus zeker de moeite waard om regelmatig effe te komen neuzen aan de Schoolstraat 4 in Heino……..

Graag tot ziens en…. 
                                    ….zeg het voort: 
Donderdag 4 oktober extra open, vrijdag 5 oktober gesloten!

gr. Gerrianne

 
Nieuwsbref 12 augustus 2018

Na 3 weken ff in de relaxmodus…….mogen we er vanaf donderdag weer tegenaan!

En hoe! Najaar kleding hangt al weer in de winkel en de kleding die daar plaats voor moest maken hangt nu op buitenrekken en mogen weg voor maar 2,50 per stuk! Dat wordt echt leuk shoppen!

Het wordt vol op de stoep: Rek met jassen/blazers, rek met broeken/rokken, 2 rekken met damesbovenkleding, rek met jurken, rek met herenkleding en 2 rekken met ‘outlet’….allemaal voor 2,50 per stuk!!!

Ook 2 rekken met jongens- en meidenkleding voor 2,50 of maar liefst 1 euro per stuk! 

I.v.m. de pompdagen gaan we deze week (afwijkend) op donderdagmiddag om 13 uur open tot  +/-  18 uur. Vrijdagmorgen zijn we er van 10 tot +/- 16 uur en zaterdagmorgen tijdens het altijd erg gezellige Daggie Old Heino zijn we er van 8.00 tot +/- 16 uur.

Op het Daggie Old Heino veel leuke ‘koopjes’ buiten op de stoep, waaronder schoenen en sieraden voor ‘een prikkie’. Dit jaar ook leuke handgemaakte (vintage) tassen en accessoires te koop. Marion van Essen is aanwezig met haar zelf gehaakte knuffels/babyspeelgoed, dus dat wordt leuk ‘neuzen’ op de stoep bij Robbedoes!

In de winkel dus alweer leuke najaar items……voor de dames erg leuke merken binnen gekregen, zoals nör denmark, sarah pacini, elsewhere, nikkie, nü, didi en expresso. Daar worden we blij van! Kom vrijblijvend kijken en passen, dat mag altijd!

O ja….de winterjassen hangen er ook al weer in……altijd leuk met deze zomerse temperaturen!!

Inbreng voor najaar- en winter mag dus weer, kijk voor de voorwaarden op het regelement, te lezen op www.robbedoes2ehandskleding.nl of verkrijgbaar in de winkel.

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!

Gr. Gerrianne


nieuwsbrief 11 juli  2018

DE KOMENDE DAGEN IS HET GIGASUPERSALE!
VANAF VRIJDAG 13 JULI
OP ALLES IN DE WINKEL  

50 % korting

 DIT GELDT OOK OP DE AFGEPRIJSDE ARTIKELEN, DUS DAT IS WEL HEEEEEEL GOEDKOOP!
(leuker kunnen we het niet maken!)

LET OP:
ALLES VOOR DE HELFT V.D. PRIJS GELDT
ALLEEN T/M WOENSDAG 25 JULI.
DAARNA ZIJN WE 3 WEKEN DICHT.

TIJDENS DE POMPDAGEN ZIJN WE WEER GEOPEND......(afwijkende dagen en tijden:)
DONDERDAG 16 AUGUSTUS 13.00- 18.00 UUR
VRIJDAG 17 AUGUSTUS 10.00- 16.00 UUR
ZATERDAG 18 AUGUSTUS 8.00 - 16.00 UUR

INBRENG: Als u de najaars-en winterkleding voor de vakantie inbrengt, dan hangt dit in augustus in de winkel.
Leest u voor de inbreng nog even het regelement door?
(deze is te vinden op onze website www.robbedoes2ehandskleding.nl)

iedereen een hele fijne zomer en tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino.
groeten Gerrianne

 

Hallo,

hier even een paar zomerse berichtjes..............

Ik ben aan het afprijzen en heb een leuke actie bedacht:

alle damesjurken nu voor 
max. 8,50 euro!    

dit geldt dus ook op de gala-jurken; voordeliger naar een galafeest gaan lukt echt niet!   
 
vanaf morgen geldt deze actie, dus wees er bij want op=op!

 

https://gallery.mailchimp.com/796c51dae07c5e1e62a9acfb3/images/d9f51a84-0db2-4c9a-acab-f4d7f179a478.jpg

 


Ik ben al begonnen met het sterk afprijzen van de kinderkleding, veel items nu voor 1 of 2 euro! Dat is leuk inslaan voor in de kledingkast!


Elke week is er weer andere dameskleding in de aanbieding, dus kom geregeld ff kijken in de winkel.
Ook de meeste schoenen zijn 'leuk' geprijsd...komen passen mag altijd!!

Inbreng voor het najaar mag altijd per juli, maar als u nu al inbreng heeft, dan mag dit wel hoor........ik heb nu ruimte en tijd om het te verwerken.......
hiervoor geldt: lees even het regelement en lever alles nauwkeurig in!

In de vakantie gaan we een paar weekjes dicht. Op woensdag 25 juli is de laatste verkoopdag........
Tijdens de Pompdagen gaan we weer open, dan hebben we aangepaste dagen en tijden:
- donderdag 16 augustus:        13.00 tot +/- 18.00 uur
              - vrijdag 17 augustus:              10.00 tot +/-16.00 uur                    -zaterdag(DaggieOldHeino):   8.00 tot  +/- 16.00 uur


na al het feestgedruis, de week erop, weer normale openingstijden op de maandag, woensdag en vrijdag!

wens ik bij deze iedereen een geweldige 'stralende' zomer toe!

 

graag weer tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!
 gr. Gerrianne

 

 
 
 

Dinsdagavond 5 juni doet Robbedoes weer mee met de modeshow op de camping!
Simone, Nicole, Erna en Lenie showen weer leuke items die op deze avond natuurlijk ook te koop zijn! 
Het is ook weer leuk om even te komen neuzen aan de Schoolstraat, want veel artikelen zijn al weer flink in prijs verlaagd. Ook komen er nog steeds leuke nieuwe dingen binnen! 
Inbreng mag dus nog, want voor mooie bijzondere zomeritems maken we zeker nog plek!
Lees het regelement op de website nog even door voor alle informatie.

Graag tot ziens a.s. dinsdag of anders in de winkel! 
Een zomerse groet, Gerrianne

 

hier even een kort berichtje van Robbedoes:

a.s. vrijdag is het Koningsdag, we zijn die dag doorlopend open tot een uurtje of drie...........daarna is het wel tijd om even te gaan proosten op onze Koning.
In de meivakantie zijn wij verder normaal geopend op de maandag, woensdag en vrijdag.
Afgelopen dagen hebben we eindelijk mogen genieten van het mooie weer, dit was goed te merken in de winkel...........er werden heel wat zomeritems verkocht en ingebracht.
Hierdoor wisselt het aanbod enorm dus zeer leuk om regelmatig te komen snuffelen.
Als u de kasten nog gaat uitzoeken, en u wilt kleding inleveren, dan kan dit zeker nog, maar graag wel heel selectief!
De kleding moet wel 'een beetje' merk zijn of heel bijzonder. Hele grote hoeveelheden tegelijk  kunnen we niet innemen, want het moet wel te verwerken zijn. Een vb.: als de naden van een shirt scheef lopen, dan hoef je deze niet in te leveren, want deze wordt niet opgehangen. Dit scheelt mij weer veel uitzoekwerk, waardoor ik eerder van elke klant wat in de winkel kan hangen.
Bij deze alvast dank voor de medewerking en de inbreng, want zonder u kan Robbedoes natuurlijk geen prachtige kleding verkopen.
graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino.
groeten GerrianneNieuwsbrief maart 2018

We zijn al weer een paar weken verder in 2018….wat vliegt de tijd…..dus weer tijd voor even een schrijven van mij.

Ik begin al helemaal te wennen aan de vernieuwde openingstijden. U hopelijk ook! Voor mij geeft het veel rust en minder druk op de ketel.....

De winter hebben we nu wel gehad??? Ik ruim in ieder geval wel de schaatsen op! Maar dit is zo gebeurd want er zijn er nog maar een paar over…tjonge wat ging die verkoop hard  vorige week!

We krijgen weer zin in het voorjaar……er hangen al weer prachtige items in de winkel, heerlijk weer die lichtere kleuren, daar wordt een ieder vrolijk van!

Als u thuis de kasten gaat uitzoeken en kleding wilt inbrengen, dan mag dat natuurlijk altijd. Maar let op! Ik vraag u thuis echt alleen de hele mooie items uit te zoeken. De kleding moet wel een ‘beetje merk’ zijn of heel bijzonder…………want ik krijg zoveel binnen.  Alleen hele selectieve inbreng neem ik in, dus geen vele zakken ineens. Het moet echt nauwkeurig worden ingebracht volgens het regelement. Als het verfrommeld is of er zit een vlek in,  kan ik het echt niet ophangen, dus hoef je dit ook niet in te brengen. Dit scheelt heel veel uitzoekwerk voor mij.  (Het regelement is te vinden op de website, maar ook verkrijgbaar in de winkel.)

Ik meld hier ook even dat we een efficiëntere manier hebben gevonden met prijzen. Het artikel omschrijf ik  niet meer op de klantenlijst.  Dit scheelt heel veel werk, ik kan dan vlotter  prijzen, waardoor het ook sneller in de winkel komt. De aantallen die ik ophang noteer ik wel, dus ik kan altijd wel terugvinden hoeveel stuks ik heb opgehangen.

Door selectieve inbreng en minder administratie blijft het voor mij werkbaar en komt het artikel sneller in de winkel. Daardoor wisselt de collectie vaak en is het voor de klant erg leuk om regelmatig bij Robbedoes binnen te lopen.  Er zijn nu al hele leuke voorjaarsitems binnen gekomen, hartelijk dank aan degene die al weer hebben ingebracht (en die nog gaan inbrengen), want zonder u kan Robbedoes natuurlijk niet voortbestaan!

Maandag heb ik al weer kleding afgeprijsd om ruimte te maken voor al dat mooie voorjaar…….dus dat is weer heel erg leuk meegenomen!!! Veel kleding voor de helft van de prijs!!

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!

Groetjes Gerrianne
februari 2018

SUPERDOLLE DAGEN

bij ROBBEDOES

 

 

WOENSDAG 7 T/M WOENSDAG 14 FEBRUARI


SUPERSALE

OP ALLE OPRUIMINGSARTIKELEN


PRIJZEN VAN 50 CENT TOT MAX. 5 EURO

kinderkleding: va. 50 cent        dameskleding: va. 1 euro
rokken: 1 euro        broeken: 2,50      jassen 2,50/5 euro
sportkleding: 1 of 2 euro      laarzen/schoenen: 2,50/5 euroen helemaal dol.......

50% extra korting op alle carnaval!

(dit is geldig t/m dinsdag, dan zijn we extra open van         13.30-15.30 ivm foekepotten)

SLA JE SLAG!
LEUKER EN GOEDKOPER KUNNEN WE HET NIET MAKEN!!!
 Mooie, actuele voorjaars- en zomerkleding mag ingebracht worden.
Graag heel selectief en volgens het regelement, dan is het altijd welkom!

graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!

geopend:
maandag, woensdag en vrijdag
9.00-12.00  en  13.30-16.30 uur

gr. Gerrianne 

 

 


nieuwsbrief januari 2018

Belangrijk nieuws van Robbedoes:

De openingstijden zijn per 2018 gewijzigd:
maandag:    9.00-12.00 + 13.30-16.30
dinsdag:      gesloten
woensdag:  9.00-12.00 + 13.30-16.30
donderdag: gesloten
vrijdag:        9.00-12.00 + 13.30-16.30
zaterdag:     gesloten

 

 A.s maandag 8 januari gaat de winkel weer open. Heel veel artikelen in de winkel zijn nu sterk afgeprijsd. Met kortingen tot 50% of meer! (ook op alle jassen!!) Het opruimingsrekje buiten hangt ook weer vol met 'nieuwe' echte superkoopjes, dus sla je slag!!!

Carnavalskleding is ook weer present!! De voorraad die ik nog heb is nu zeer scherp geprijsd! Maar voor alles geld: op=op dus wees er snel bij!
Inbreng voor de carnaval mag volgende week ook nog, maar wel pakken die actueel zijn en er nog goed uitzien!!

De gewone inbreng, ook alvast voorjaar, mag ook weer worden ingebracht. Vorig jaar was ik erg blij dat de meesten het regelement goed hebben nageleefd en dat er heel selectief werd ingebracht. Mijn dank hiervoor!
Op deze voet wil ik graag verder, want zo blijft het werkbaar voor mij. Dus niet teveel (maak zelf thuis een selectie van mooie bijzondere items) en volgens het regelement........dan komt het helemaal goed!

Skibroeken en ski-jassen zijn er ook nog, dus ga je nog schaatsen of op wintersport? Kijk eerst ff op het 'skikledingrek' buiten onder de luifel. Schaatsen liggen ook in de winkel, in het magazijn heb ik nog meer, dus vraag er evt. even naar.

Wens ik iedereen een heel goed gekleed nieuwjaar en
graag tot ziens (tijdens de nieuwe openingstijden!) aan de Schoolstraat 4 in Heino!

gr. Gerrianne

 
Tijdens koopzondag  10% extra korting op ALLES!! dus ook op de al afgeprijsde artikelen!!!
Op de kleding met kortingskaartjes van -30% en -50% geldt dus nu maar liefst -40% en -60%!!!
Dat wordt wel heeeeel voordelig shoppen.........
Dit geldt alleen op 17-12  van 13.00-17.00 uur!
Wees welkom aan de schoolstraat 4 in Heino waar ook wat lekkers voor u klaar staat!!!


december 2017
 

 

zondag 17 december

koopzondag bij Robbedoes!

 

 

 Nu op heel veel artikelen al 30% en 50% korting, maar op koopzondag gooien we er nog meer korting tegenaan.............
dus dat wordt zeker de moeite waard om even te komen neuzen. 
Kijk a.s. zaterdag op de website en facebook voor de actie die we dan hebben.
Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd, dus dat wordt weer gezellig aan de Schoolstraat 4 in Heino!


Robbedoes houdt vakantie van vrijdag 22 dec. t/m vrijdag 5 januari!

Wens ik bij deze iedereen alvast hele fijne winterse dagen en een heel gelukkig 2018!

gr. Gerriannenovember 2017 

https://gallery.mailchimp.com/796c51dae07c5e1e62a9acfb3/_compresseds/77b27c9d-e694-4c2e-895e-1f212f61686f.jpg

Sinterklaas is weer in het land......
dan gaan wij ook voor
'sinterklaasje spelen'!

 

https://gallery.mailchimp.com/796c51dae07c5e1e62a9acfb3/images/4fa9de90-f216-473a-b555-0407f2cf93ed.jpg

https://gallery.mailchimp.com/796c51dae07c5e1e62a9acfb3/images/2826f1ed-87aa-433e-bc47-1b6d828119a8.jpg

 

 
 
 

 

op alle jassen en blazers 50 % korting!!
wees er snel bij........
want zoals altijd bij Robbedoes: OP = OP!!

 

https://gallery.mailchimp.com/796c51dae07c5e1e62a9acfb3/images/5893bfab-963b-414f-98d3-b2d12a2a56b7.jpg

en als je toch in de buurt bent..........ze zijn nog te koop!

 

tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!
groeten Gerrianne

 

 


29 oktober 2017

Na een paar dagen 'vakantie' gaan we weer fijn aan het werk!
Rek met ski-kleding staat vanaf maandag weer onder de luifel....deze hangt nu al vol, dus heb ik er 'scherpe' prijsjes van gemaakt!! Ook binnen zijn er al veel artikelen afgeprijsd en zijn er prachtige items bij gekomen! Dus zeker leuk om weer effe te komen snuffelen.....
Heb je nog leuke, als nieuw uitziende items? Mag nog worden ingebracht hoor!
Tot ziens aan de schoolstraat 4 in Heino!!

foto van Robbedoes kleding 'zo goed als nieuw'.
nieuwsbrief oktober 2017

Hier weer even een schrijven van mijn kant...........
heerlijk deze herfstperiode......wat een prachtige kleding is er binnen gekomen en wordt er verkocht! En het blijft 'doorstromen', dus zeker de moeite waard om af en toe even binnen te lopen......
Men vraagt vaak tot hoe lang de inbreng nog kan........
Ik zeg altijd: "voor mooie items maken we altijd plaats!!" Maar het moet natuurlijk voor mij wel werkbaar blijven dus ik ben erg blij dat men zich steeds beter aan het regelement houdt!  Dus voor iedereen geldt: lees deze nog even zorgvuldig door!! 

De inbreng moet wel een beetje bijzonder of merk zijn....de 'simpele' items van de action, primark of kruidvat hoeven echt niet ingebracht te worden, want die hang ik toch niet op! Ook gedateerde kleding hoef je niet in te brengen......het moet echt actueel en 'hip' zijn.....
Ik kom nog heel vaak 'vergeelde' labels tegen......dus ook hier graag op letten. Dit kan ik echt niet ophangen!! Kleding moet echt schoon en gewassen zijn!
Tot zover even deze huishoudelijke mededelingen.....sorry....maar ik doe dit om het voor mij werkbaar te houden en zodat jullie kunnen blijven inbrengen!!

In de herfstvakantie is het voor veel mensen leuk om effe te shoppen, maar voor mij ook fijn om even vrij te zijn...........dus dan houden we toch rekening met beide!!! Daarom is Robbedoes.......
open op maandag 23 , dinsdag 24  en woensdag 25 oktober  en
gesloten op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober

Heb al weer veel ski-kleding, dus na de herfstvakantie komt dit rek weer buiten onder de luifel te staan! Leuke ski-spullen voor hele leuke prijsjes!!

Carnavalskleding mag ook worden ingebracht, hiervoor geldt ook dat het er 'als nieuw' uit moet zien!

Tot zover deze info, graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!

gr. Gerrianne


 

 

 

 

 

 

Na een paar dagen 'vakantie' gaan we weer fijn aan het werk!
Rek met ski-kleding staat vanaf maandag weer onder de luifel....deze hangt nu al vol, dus heb ik er 'scherpe' prijsjes van gemaakt!! Ook binnen zijn er al veel artikelen afgeprijsd en zijn er prachtige items bij gekomen! Dus zeker leuk om weer effe te komen snuffelen.....
Heb je nog leuke, als nieuw uitziende items? Mag nog worden ingebracht hoor!
Tot ziens aan de schoolstraat 4 in Heino!!

foto van Robbedoes kleding 'zo goed als nieuw'.

 

 


 
 

DE OPRUIMINGSREKKEN  STAAN TE POPELEN OM NAAR BUITEN TE GAAN!!

 
 
 
 

De vakantie is weer voorbij.....a.s. donderdag met de Pompdagen Heino gaan we weer open!!!! 
En hoe!! 
Gigantische opruiming.......prijzen vanaf 1 euro..........

 

 
 

 

De najaarscollectie hangt al weer in de winkel!!!!!

 
 
 

Dat wordt genieten aan de Schoolstraat 4 in Heino!

 

 
psst.....dit zijn de setjes die we donderdag gaan showen tijdens de modeshow op de donderse markt.............daarna te koop in de winkel!!!
 

 

 huishoudelijke mededeling:

Fijn als u najaarskleding inbrengt, dit graag volgens het regelement en heel selectief! Afgelopen seizoen werkte dit heel goed, dus ik wil graag op deze manier verder.....bedankt voor de medewerking, want zo blijft het voor mij werkbaar!
gr. Gerrianne
 
 
 De vakantie nadert…………Robbedoes ruimt op……….
Net als ieder jaar doen we dit met een supermegakorting!!
Om mensen die direct op vakantie gaan ook te kunnen laten profiteren, beginnen we dit jaar een weekje eerder:

maandag 17 t/m donderdag 27 juli  

50 % korting
                           op alles in de winkel!!!                            
(De korting geldt op de originele prijs en het kan niet meer retour)
 
Ik heb al prachtige najaarskleding  geprijsd, die komt na de vakantie in de winkel.
Heeft u mooie kleding voor het najaar en de winter, dan mag het worden ingebracht. Ook hiervoor geldt weer: graag even het reglement doorlezen voordat u uitzoekt en inbrengt.

Als u  voor de vakantie inbrengt, dan hangt het in augustus in de winkel. Maar daarna mag het ook hoor, kan me voorstellen dat de gedachten nu nog bij de zomer zijn………

Vanaf donderdag 17 augustus gaan we weer open, direct knallen met de pompdagen! We doen die middag direct mee met de modeshow dus we mogen nog wel even aan het werk in de vakantie…………

Wil ik bij deze een ieder weer bedanken voor de prachtige inbreng het afgelopen seizoen en wens ik iedereen een hele fijne zomer………..

Tot ziens aan de schoolstraat 4 in Heino!   
gr. Gerrianne     


 

juli 2017

Opruiming bij Robbedoes!
Veel kleding is al afgeprijsd!
Veel jassen nu voor 5 euro en zomertops en shirts vanaf 2 euro!!
De maand juli is aangebroken dus najaarskleding mag weer worden ingebracht! Maar heb je nog een prachtig zomeritem....daar maken we nog wel plek voor hoor!
De afprijzing gaat de komende tijd door en 'nieuwe' items blijven komen, dus zeer de moeite waard om af en toe te komen neuzen aan de schoolstraat 4 in Heino! !
In de kinderwagen liggen nu prachtige meidentassen!! Erg leuk!
28 juli t/m 16 augustus gaat Robbedoes effe op vakantie!

‘Robbedoes’ nieuwsbrief april 2017
Al weer een tijdje geleden…dus effe weer een schrijven van mijn kant. Het loopt allemaal lekker door in de winkel. Leuke inbreng, leuke verkoop……….zo houden we het mooi in balans!  Het mooie weer komt er weer aan (af en toe mogen we er al van proeven……..) dus menigeen gaat de kasten uitzoeken.
Heel erg leuk natuurlijk dat er dan ook weer heel veel richting Robbedoes komt!

Maar om het werkbaar te houden, wijs ik een ieder toch maar weer een keer op het regelement! Geen stapels tegelijk inbrengen, maar graag heel selectief uitzoeken. Elk kledingstuk moet nagekeken worden op vlekjes en gaatjes. Ook moet het netjes (gestreken) worden ingebracht. Het moet er dus bijna ongedragen uitzien!

Zo kan ik het snel verwerken en komt het eerder in de winkel. In deze periode moet het ook wel een ‘beetje merk’ zijn om zo maar te zeggen. B.v. simpele dameskleding van de Primark heeft dan geen zin om in te brengen. Er komt zoveel leuks binnen dat ik dit dan niet ophang.

Maar alles staat in het regelement en als het niet duidelijk is of er zijn vragen dan hoor ik dit graag!

Mocht je door de week geen tijd hebben om te komen shoppen of je wilt liever met een stel vriendinnen/familieleden samen komen? Dit kan hoor!  In overleg met mij kun je op een woensdag, donderdag- of vrijdagavond komen shoppen. Ook op een zaterdagmorgen- of middag kan dit.    (data’s en tijden in overleg)

Als je met minimaal 5 personen komt zorg ik voor koffie met wat lekkers. Evt. styling- en/of kleuradvies nodig? Dit kan evt. ook geregeld worden, in overleg is alles mogelijk.  Dus laat het me weten als je interesse hebt, dan kunnen we wat regelen.

Ik sta er soms zelf versteld van hoe mooi en actueel de kleding is die wordt ingebracht. Zitten items bij die nu nog in de ‘gewone’ winkel hangen! Ik krijg dan ook vaak de vraag van klanten hoe dit toch kan? Ik weet van inbrengers dat ze b.v. in gewicht zijn aangekomen of afgevallen en dan nog nieuwe kleding in de kast hebben die ze niet meer kunnen dragen. Ook zijn er de vele ‘miskoopjes’ na een dagje winkelen in de stad. En wat dacht je van groeispurten bij kinderen............gelukkig is er dan Robbedoes!!! En voor weinig kunnen ze dan weer wat ‘nieuws’ meenemen………wat een geweldig systeem!!
 
a.s. Vrijdag (Goede Vrijdag) zijn we gewoon geopend. Op koningsdag (27-4) gaan we een dagje dicht en op 5 mei zijn we alleen de ochtend geopend. Check voor de zekerheid altijd even de openingstijden op de website, die probeer ik actueel te houden. En als je me volgt op facebook, dan komt het helemaal goed……………………..

Tot zover………….graag weer tot ziens aan de schoolstraat 4 in Heino!

Groeten Gerrianne
DRIE DOLLE DAGEN!!

 
DONDERDAG 9, VRIJDAG 10 EN
ZATERDAG 11 FEBRUARI

SUPERSALE BIJ ROBBEDOES

De voorjaarskleding wil nu toch echt de winkel in..........
Daarom doet Robbedoes mee met de DRIE DOLLE DAGEN
en mogen alle opruimingsartikelen tegen spotprijzen de winkel uit!
De afgelopen weken was er al 50% korting op alle opruiming.............
Tijdens de drie dolle dagen wordt dit nog gekker!!
Alle opruiming mag dan weg voor een prikkie:
prijzen van max. 5 euro tot 50 cent!

En u leest het goed: ook op zaterdag!!
De meeste winkeliers doen mee met deze actie (kom gezellig en voordelig shoppen in het mooie winkeldorp Heino!),
 en Robbedoes gaat ook open op deze zaterdag.
Van 10.00 - 16.00 uur heeft u dan de mogelijkheid om nog te profiteren van deze eenmalige supersale!

A.s. maandag beginnen we al leuk, want ik heb een rekje met leuke merk-kinderkleding (uit het magazijn) met o.a. Scotch Shrunk, Esprit, NONO, Vingino, Kiezeltje, RARE etc.
Je betaalt niet meer dan 5 euro per artikel, dus dat is heel leuk merk-shoppen.
(Ben nog bezig met nog zo'n rek met dameskleding uit het magazijn.....
die moet dan maar onder de luifel....ha ha ruimte tekort!)
In de winkel zijn nog meer artikelen afgeprijsd die nu ook voor de helft weg mogen............

Voorjaarsartikelen hang ik er elke dag al weer tussen........
daar worden we zo vrolijk van!
Net als de carnavalsafdeling, waar ook steeds weer leuke artikelen bij komen!

Dus reden genoeg om komende week een bezoekje te brengen aan de Schoolstraat 4 in Heino!

Een dolle groet van Gerrianne

  

22 januari 2017

Zo.....alle carnaval is present in de winkel! Wat een feestelijke boel! Leuke dingen voor hele leuke prijsjes. Voor de kids ook nieuwe pakken verkrijgbaar voor max. 14,95! Leuker kunnen we het niet maken. 2e hands al vanaf 3,50. Van sommige pakken hebben we meerdere dus wees er snel bij als je met je vriendin(nen) hetzelfde wil.
Voor volwassenen ook leuke pakken, zoals cowboy, piraat, hippie, pater en zelfs kerstman!!!
De opruimingsactie: '50% korting op alle opruimingsartikelen' geldt ook nog, dus zeer de moeite waard om even gezellig te komen 'neuzen' aan de schoolstraat 4 in Heino!


 

 

Nieuwsbrief januari 2017

Hier weer even een schrijven van mij in dit ‘nieuwe’ jaar……. Het loopt allemaal heerlijk door in de winkel en in deze tijd van vorst en sneeuw is het weer een gezellige boel………. Wat een schaatsen, snowboots en skikleding is er al weer verkocht………erg leuk allemaal.

De carnaval staat weer voor de deur en het magazijn hangt vol met voorjaarskleding…………………… om ruimte te maken voor al deze ‘vrolijke’ items gaan we gigantisch stunten met de prijzen de komende tijd………….
Heel veel artikelen zijn al heel sterk afgeprijsd, maar daar doen we nu nog eens de helft vanaf! 

Ja, u leest het goed:  op alle afgeprijsde artikelen geven we 50% extra korting!!!
B.v. een winterjas die al heel sterk was afgeprijsd voor 10 euro, mag je nu meenemen voor 5 euro!
En wat dacht je b.v. van een leuk merkjurkje dat je nu kunt meepakken voor 6 euro!!
Dus wees er snel bij, vanaf maandag geldt deze superkorting.
(Let op! De korting gaat nog van de opruimingsprijs af, dit wordt bij de kassa verrekend.)

Ingebrachte kleding komt op dit moment elke dag weer in de winkel, dus zeker de moeite waard om te komen kijken, erg leuk weer die frisse en lichte kleurtjes. Ook nieuwe kleding van merken zoals Vero Moda, Only en S.Oliver hebben we nu te koop. Ook bij de kinderkleding hebben we wat nieuwe items, erg leuk en vooral erg voordelig!

Voorjaarskleding mag dus weer worden ingebracht, net als afgelopen seizoen geldt de voorwaarde: niet teveel tegelijk en heel goed selecteren, dus moet er echt volgens het reglement uitzien!  Dit geldt ook voor carnavalskleding, schaatsen en ski-kleding die ook mag worden ingebracht.

Zijn er vragen/opmerkingen/suggesties dan hoor ik het graag, maar een mailtje mag ook naar robbedoes2ehandskleding@live.nl

Hoop jullie in dit jaar allemaal weer te mogen begroeten aan de schoolstraat 4 in Heino.

Graag tot ziens!

Gerrianne

 

 

De winnaar van de 'kaartjesinleveractie' tijdens onze jubileumweek is:  ESTHER KOERHUIS !!
Gefeliciteerd met je tegoedbon twv 30 euro!
Vanaf maandag 2-1 is Robbedoes weer geopend ! Veel 'nieuwe' items, maar ook superkorting op veel kleding dus graag tot ziens in het nieuwe jaar aan de schoolstraat 4 in Heino!

30% korting tijdens koopzondag!!!!

 

A.s. zondag 18 december is er koopzondag in Heino en Robbedoes is dan ook geopend van 13.00 -17.00 uur!
Koffie met wat lekkers staat dan weer voor u klaar en om het feest compleet te maken geven we die middag op alles in de winkel maar liefst 30 % korting!    
Dit geldt ook op alle afgeprijsde artikelen dus dat wordt wel erg voordelig shoppen!!!


* Deze kerstvakantie zijn we maar 1 weekje gesloten, van 26 t/m 30 december. In het nieuwe jaar staan we op 2 januari al weer paraat!!

* Carnavalskleding mag weer worden ingebracht, graag zorgvuldig nakijken, want ook bij deze kleding geldt: 'strikt volgens het reglement"! De planning is om eind januari de carnavalsartikelen weer in de winkel te hangen.
Vanaf die periode mag de voorjaarskleding ook al weer worden ingebracht..............

*Mocht ik u de komende week niet meer treffen, dan bij deze alvast hele 'mooie' en 'warme' dagen toegewenst.  gr. Gerrianne


 

nieuwsbrief december 2016

Eerst mijn excuses voor zo snel al weer een nieuwsbrief............... maar ik heb berichten die ik echt met jullie moet delen........

* vrijdag 9 december houden we weer een STYLING FRIDAY! De vorige keer in maart was het zo'n succes dat we het dit jaar nog een keer gaan doen. En zo vlak voor de feestdagen maken we er een bijzondere dag van: STYLING FRIDAY met een vleugje kerst................
Francien (kleurenconsulente) is weer v.d. partij en geeft gratis advies over kleuren, halslijnen en laat zien hoe u sieraden en sjaals het beste kunt dragen. Al met al weer een gezellig 'gekeuvel' over alles wat met mode te maken heeft. Ook neemt ze make-up mee en kan ze u handige tips en trucs geven.
Simone loopt rond om u evt. te helpen met het uitzoeken van uw kerstoutfit en kan u tips en adviezen geven over het dragen van verschillende kledingstukken en accessoires.
En natuurlijk mag u zelf lekker uw gang gaan en alles passen............(zo leuk om b.v. toch eens zo'n jurkje te passen, die u normaal niet draagt!)
Ik zorg dat er wat te drinken en lekkers klaar staat, dus dat gaat gewoon weer een hele gezellige boel worden. Speciaal is dat we dit doorlopend van 14.00 -20.00 doen (we mogen uitlopen hoor!!), dus voor iedereen die overdag nooit kan is dit dé kans!! Om helemaal in de kerstsfeer te komen is er die dag/avond ook kerstbomenverkoop (heel handig zo midden in het dorp) en zijn er w.s. nog wat leuke home- decoraties en kerstartikelen te koop. Dat wordt vast een hele gezellig koopmiddag/avond!! Graag tot dan!

* In Heino is er koopzondag op 18 december en dan zijn wij ook geopend! Traditiegetrouw staat de koffie met wat lekkers dan weer voor u klaar. U bent welkom van 13.00 - 17.00 uur.

* In de kerstvakantie zijn we 1 week gesloten, van 26 t/m 30 december.

*uitslagen feestweek 30-jarig bestaan Robbedoes:
Merle Blankvoort mag met de carnaval een outfit komen uitzoeken, want zij had de mooiste kleurplaat gemaakt volgens de jury. Maaike Prins heeft iemand heel erg blij gemaakt met een geweldige outfit twv.30 euro. Superleuk om iemand zo in het zonnetje te kunnen zetten!
In januari wordt er nog een winnaar uit de kaartjesactie getrokken die ook een outfit twv. 30 euro mag uitzoeken (heeft u nog zo'n kaartje, lever het dit jaar nog in bij uw aankoop!).

Zo...dit waren de dingen die ik iedereen nog even moest meedelen.........
Als er nog acties komen, meld ik deze op facebook en op de website, dus hou deze in de gaten!

Ik hoop jullie allemaal weer te zien aan de Schoolstraat 4 in Heino!

Wens ik een ieder bij deze alvast hele fijne en 'warme' dagen toe en voor 2017 heel veel geluk, liefde, gezondheid en mooie kleding!!!!

Groeten Gerrianne

 
Nieuwsbrief november 2016

Hallo, hier even weer een schrijven van mijn kant……….
Het is een komen en gaan van leuke artikelen in de winkel!
Ik vind het geweldig om getuige te mogen zijn van steeds weer blije mensen die de winkel verlaten met een geweldige aankoop!

Op dit moment hebben we (te) veel blazers/colberts in de winkel, daarom gaan we hier korting op geven.
Maar wanneer noem je het een jas en wanneer een colbert? Wij doen niet moeilijk en geven gewoon korting op alle jassen! Daarom a.s. week maar liefst

50% korting op alle jassen en colberts!!!

Dus ook op de hele mooie winterjassen die al niet duur geprijsd zijn (duurste 29,95), dus voor nog geen 15 euro kun je er warm en mooi bijlopen deze winter. En de jassen van 15 euro, komende week dus voor 7,50!! Ik zou zeggen: SLA JE SLAG!!

Nog op zoek naar een leuk sinterklaaskado? Robbedoes helpt u een handje en heeft een rek met nieuwe mooie verkleedkleren voor kinderen neergezet. Alles op dit rek is t/m 5 dec. voor 10 euro per stuk!!  Indiaan, brandweerman, heks of cowboy, er zitten leuke nieuwe pakken bij! (met de carnaval gelden weer de ‘normale’ prijzen)

Dus kom gezellig snuffelen, want er komen ook nog steeds hele leuke items binnen………… binnenkort voor de kids weer leuke merken zoals mim-pi, retour, vingino en petrol. Voor de dames leuke jurken/tunieken voor de kerst van Tramontana, Anna Scott en Expresso.

Heb je nog een kaartje v.d. feestweek (die aan de bloem zat)? Lever het dit jaar nog in bij uw aankoop en maak kans op een bon twv. 30 euro!!

Heeft u nog een leuk item om in te brengen? Dat mag natuurlijk altijd! Lees even het reglement op de website voordat u komt…………..

Tot ziens aan de schoolstraat 4 in Heino!

Groetjes Gerrianne Oosterlaar.
 
 
1-11-2016

LET OP!
BEPERKTE INBRENG!


NIET HEEL VEEL ZAKKEN/DOZEN TEGELIJK INBRENGEN!
THUIS GRAAG KLEINE SELECTIE MAKEN OP ALLEEN HELE MOOIE, ACTUELE KLEDING,
DIE STRIKT VOLDOET AAN HET REGLEMENT!
ALLEEN DAN KAN HET WORDEN INGEBRACHT EN WORDT HET VERWERKT!

BEDANKT VOOR DE MEDEWERKING,  ZO BLIJFT HET WERKBAAR!


'normaal' is Robbedoes in de herfstvakantie gesloten, maar om 'vakantiegangers' mogelijkheid te geven om te komen shoppen zijn we open op maandag, dinsdag en woensdag!

LET OP!
Deze dagen is inbreng NIET mogelijk! 

Het magazijn is vol en in de vakantie proberen we dit te verwerken.
Na de vakantie inbreng weer mogelijk volgens reglement, maar heel selectief.

herfstvakantie dus geopend op
maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 oktober
gesloten op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober
Binnenkort vieren we ons 30-jarig jubileum! Hieronder een item wat in de Raalte- koerier en Heino-koerier verschijnt..............
  
augustus 2016

Zo..........de vakantie zit er weer op! Vanaf donderdag 18-8 is Robbedoes weer geopend!! En hoe!!! Heel veel rekken met spectaculaire kortingen speciaal voor de pompdagen! (Zaterdag tijdens 'daggie Old Heino' ook hele dag geopend!!)
Voor de dames veel blazers, broeken, jurken en tops vanaf maar liefst 1 euro!! Dit geldt ook voor kinderkleding en sportkleding. Dat wordt leuk inslaan!!! Dus kom gezellig naar de winkel voor deze superkoopjes..........maar eh.......de najaarscollectie hangt ook al weer in de winkel, dus dat wordt gezellig 'neuzen' in de rekken.

We beginnen direct goed, want donderdagmiddag presenteren de Heinose modewinkels hun modecollectie en Robbedoes is daar natuurlijk ook bij!! Onze mannequins Simone, Marka, Nicole en Erna showen weer geweldige najaars en winteritems! Deze modeshow vindt plaats bij Oortwijn t.o. de katholieke kerk tussen 13.30 en 15.45 uur. Dit jaar onder leiding van DJ Jasper Esman dus dat wordt een spetterend gebeuren! En na afloop is de kleding natuurlijk te koop in de winkel!! 

Vanaf heden mag de najaarskleding dus weer worden ingebracht, lees hiervoor eerst even de informatie die op de website staat vermeld.

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!


groeten Gerrianne 


Nieuwsbrief Robbedoes juli 2016

De zomervakantie nadert alweer,  dus hoog tijd voor een schrijven van mij…………

Nog maar 1 week en dan is Robbedoes ruim 3 weken met vakantie!!
Om ruimte te maken in de winkel, want de najaarskleding ligt al weer te wachten,
geldt op alles in de winkel een korting van maar liefst 50 %!!!!
Echt op alles, dus ook op sportkleding, galajurken, schoenen, sieraden en jassen! Dat wordt voordelig shoppen en inslaan, want veel dingen waren al sterk afgeprijsd en daar gaat dan nog eens 50% korting van af!!
Dus kleding is er al vanaf 50 cent!!!!! Sieraden vanaf 25 cent!!

Let op…..dit geld alleen van 18 t/m 22 juli!! Na de zomervakantie gelden weer de ‘normale’ prijzen!!

Najaars- en winterkleding mag dus weer worden ingebracht, maar alleen als het reglement is nageleefd.  (skikleding graag na de herfstvakantie, komt toch niet eerder in de winkel)

Afgelopen seizoen heb ik nieuw ingevoerd dat er niet teveel zakken ineens mogen worden ingebracht. Dit blijf ik hanteren, want ik merk dat dit beter werkt. Men levert dan selectiever in en voor mij is het op deze manier beter bij te benen…….
(wordt ook een daggie ouder…haha)
Men vroeg mij laatst wat het uitmaakt of iemand ineens 4 tassen brengt of elke week 1. Dat zal ik even uitleggen aan de hand van een voorbeeld:  als iemand 4 tassen brengt en er komen die dag nog 6 klanten die dat doen, heb ik 28 tassen om uit te zoeken!!! Brengen ze er allemaal 1, zijn het 7 tassen….……….dat scheelt dus nogal wat!!!!
Op deze manier blijft het overzichtelijk en werkbaar voor me en dat wil ik graag zo houden……..er zijn altijd omstandigheden waarom het misschien anders moet, geef dit aan, alles is altijd te overleggen met mij. Je mag me altijd een mail sturen of vragen in de winkel…….

Ben erg blij met alle mooie inbreng, want zonder dit kan Robbedoes natuurlijk niet bestaan! Dus bij deze een bedankje aan alle inbrengers!!!

Vrijdag 22 juli is dus de laatse verkoopdag…………Robbedoes gaat dan 3,5 week dicht…………               
op donderdag 18 augustus (POMPDAGEN!) gaan we weer open. Dat wordt gelijk knallen met een modeshow op de donderdagmiddag en extra open op zaterdag tijdens Daggie Old Heino!!!

Wens ik een ieder bij deze een hele fijne zomer toe, geniet er van……………
Gerrianne

O ja, om alvast te noteren: 10 oktober 2016 bestaat Robbedoes 30 jaar! Hier gaan we zeker even bij stilstaan……wordt vervolgd………
 
juni 2016
Robbedoes doet op 7 juni mee met een leuke modeshow!
Ook neem ik kleding mee voor de verkoop, dus altijd leuk om even te komen 'snuffelen'.
tot ziens op camping Heino!!!MEI 2016:

KLEDING INBRENG:


NIET HEEL VEEL ZAKKEN/DOZEN IN 1 KEER INBRENGEN.
THUIS GRAAG SELECTIE MAKEN OP HELE MOOIE, ACTUELE KLEDING.
ELK KLEDINGSTUK MOET VOLDOEN AAN HET REGLEMENT (ALS NIEUW!!)
EN INBRENGER GAAT ACCOORD MET DE VOORWAARDEN!

OP DEZE MANIER MAKEN WE ER GRAAG PLAATS VOOR IN DE WINKEL!
BEDANKT VOOR DE MEDEWERKING, ZO BLIJFT HET WERKBAAR!

 nieuwsbrief april 2016
TERUGBLIK......
het is al weer bijna een maand geleden dat we onze '
styling Friday' hadden.............wat was dit een onverwacht succes!! Wat een gezellige, leuke dag hebben we gehad. In een ongedwongen sfeer, onder het genot van een hapje en een drankje, werd er lekker gebabbeld over kleding en kleuren en werden er heel wat adviezen over en weer gegooid. Heel erg leuk hoe klanten onderling met elkaar's kledingkeuze bezig waren. Simone heeft menig klant geholpen die er niet goed uitkwam en wat fijn dat ook zij uiteindelijk met een blij en tevreden gevoel naar huis gingen. Erg leuk!! Wat maakte me dat blij!! Veel klanten hadden baat bij de kleuradvies die Francien gaf. Erg verrassend om te zien hoe de verschillende sjaals met kleuren iemands gezicht kan doen stralen of juist niet........... Superleuke dag......die we zeker nog een keer over gaan doen........want ik hoorde van veel klanten dat ze helaas niet konden komen.....dus....wordt vervolgd..........
INBRENG
De zomerkleding stroomt weer binnen.......erg leuk weer allemaal. Al vele leuke artikelen zijn de toonbank gepasseerd! Maar bij deze wel weer de vraag om heeeel selectief in te brengen. Ik heb liever een paar hele mooie shirts dan een hele stapel vol, want ik kan toch nooit alles ophangen!! Als u het dan zo selectief inbrengt, scheelt dat mij heel veel uitzoekwerk en komt het sneller in de winkel...... Dus lees het reglement nog even heel goed door..........dank u wel!!!
MEIVAKANTIE!
nog 1 weekje en dan gaat Robbedoes 2 weken sluiten. (25-4 t/m 6-5) Ook wij hebben heerlijk meivakantie!! Heerlijk bijkomen en bijwerken..........vanaf 9 mei zijn we dan weer geopend.
 
 
 
 

STYLING FRIDAY bij ROBBEDOES


Op vrijdag 25 maart (Goede Vrijdag) maken we er een gezellige dag van onder het motto:

 

SPRING MET ROBBEDOES IN DE LENTE!!!

 

Onder het genot van een drankje en wat lekkers kunt u de gehele dag door genieten van modeflitsen!
Onze huisstyliste en mannequins showen prachtige creaties die bij ons te verkrijgen zijn.
Heeft u zelf nog items thuis, die u wilt combineren met iets anders? neem ze gerust mee en ga kijken of u er iets bij kunt vinden. En als u hulp nodig heeft......dan geven we graag advies en raad.

Ook is imagoconsulente Francien Steunenberg aanwezig voor een gratis kleuradvies. Heeft u altijd al willen weten welke kleuren het beste bij u passen? Kom vrijblijvend binnen, ze is tot ongeveer 13.00 uur aanwezig.
We blijven deze dag doorlopend open, dus neem uw tijd!
Heeft u zelf nog prachtige voorjaarskleding die u niet meer draagt maar er nog wel als nieuw uitziet?
U mag ze inbrengen voor verkoop......zie hiervoor het reglement!
Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!
..... lentegroet van Gerrianne


 

Alweer februari 2016……….carnaval achter de rug……….dus eerst maar weer even een nieuwsbrief!   Ik bericht af en toe ook wel wat op facebook, maar niet iedereen doet hier aan mee….
…dus bij deze even weer een ‘ouderwets’ schrijven van mijn kant……….
De carnaval heb ik net opgeruimd en het voorjaar komt er al weer in te hangen……..op dit moment nog een beetje rommelig met de winter die er ook nog hangt, maar elke dag doe ik wat……en elke dag wordt het lichter in de winkel!!! Heerlijk die voorjaarskleuren!!!
De winterkleding is allemaal sterk afgeprijsd, dus erg leuk om nog even te scoren. Alles sjaals, handschoenen en mutsen zijn nu allemaal voor 1 euro!  Veel winterjassen sterk afgeprijsd naar 5 of 10 euro!!! Veel kinderkleding in de rekken nu voor 1 of 2 euro afgeprijsd…..weg=weg!!
Er wordt al weer volop voorjaar/zomer ingebracht, helemaal geweldig!!!
Vorig jaar heb ik erg ‘gehamerd’ op de zorgvuldige inbreng, heel erg fijn om te zien dat er nu ook daadwerkelijk zorgvuldiger wordt ingebracht. Dit scheelt echt heel veel werk. Bedankt hiervoor!
Zomerkleding is vaak erg veel, dus mijn vraag bij deze, breng alleen de hele leuke items in die er echt nog als nieuw uitzien!!  Heb je b.v. heeeel veel t-shirts, zoek dan zelf de mooiste er uit en lever die in. Mijn advies:  als je zelf twijfelt, niet inleveren, ik twijfel altijd nog meer!!! Haha.
Paar nakijktips zodat je weet waar ik kleding op beoordeel:

Ja, het is wat…….maar het zorgt er wel voor dat er goede kwaliteit in de winkel hangt. En dit hoor ik de laatste maanden heel vaak………. Ik krijg veel complimentjes van klanten over de prachtige inbreng, dus bij deze geef ik dit compliment door aan jullie!
Ik hoor vaak geluiden van: “ah, deze is net als nieuw!”   “Je, kunt niet zien dat het gedragen is! “    “Goh, prijskaartje zit er nog aan!” etc………   Erg leuk om te horen…….en ik zeg dan meestal maar:    “Ja, daarom heet de winkel ook Robbedoes ‘kleding zo goed als nieuw’!”
Over een paar weken is het al weer voorjaarsvakantie, dan ga ik een weekje dicht. (Ik vermeld dit dan t.z.t. op de website en op facebook).  Mochten er nog wintersporters zijn: er zijn nog snowboots en skibroeken hoor!
Tot ziens allemaal aan de Schoolstraat 4 in Heino!  (Ma, di, wo:  9.00- 11.30     Do, vr :  9.00- 11.30  en  14.00 – 16.30 )                         
Gr. Gerrianne
p.s. geen behoefte aan het krijgen van een nieuwsbrief? Geef het even door via de mail, dan haal ik je mailadres uit het  bestand.


  3 januari 2016 berichtje op Facebook:
Zo...vakantie voorbij....kerstspullen opgeruimd, nieuwjaarsborrels (bijna) op....dus weer lekker aan het werk! Robbedoes gaat weer open!! Carnaval hangt in de winkel en de opruimingsrekken staan te popelen om weer naar buiten te mogen!!!! Leuke opruiming en nog genoeg warme kleding, sjaals en handschoenen voor het koude weer dat komt!!! Mocht het gaan vriezen dan haal ik de schaatsen uit het magazijn!!! Graag tot ziens aan de schoolstraat 4 in Heino!
O ja, wil je voordelig carnaval bestellen, dan graag deze week nog even contact opnemen!

Nieuwsbrief Robbedoes december 2015

De laatste verkoopdagen van 2015 zijn al weer aangebroken…………dus hoog tijd voor een nieuwsbrief………(hier wordt zelfs al om gevraagd!!)

De winkel hangt lekker vol met kleding en heel veel is al flink afgeprijsd en wordt nog afgeprijsd………. Inbreng mag nog steeds, maar dus heel selectief……….dit heb ik de laatste tijd ook vaak benoemd bij inbreng, (hopelijk kwam het niet als gezeur over)…………..maar ik doe dit puur om het voor mij werkbaar te houden.  Hoe selectiever de klant inbrengt, hoe meer ik van iedereen kan ophangen en hoe leuker het aanbod in de winkel blijft……..en dat willen we graag: leuke kleding voor leuke prijsjes!!  Ben erg blij dat veel klanten hier gehoor aan hebben gegeven! Bij deze bedankt voor de medewerking, scheelt echt heel veel werk! Voor de inbreng van voorjaarskleding hoop ik ook dat het zo zorgvuldig wordt ingebracht, dan belooft 2016 weer een leuk jaar te worden!!! De voorjaarsinbreng mag trouwens vanaf januari wel weer hoor……………..

Carnavalskleding kan voor 20 december nog worden ingebracht, dan kan ik dit in de kerstvakantie verwerken…………carnaval is al de eerste week van februari, dus in januari is er ook weer verkoop van carnavalskleding en artikelen bij Robbedoes. Veel groepen informeren al naar kleding, als je wat vind op www.partyXplosion.nl, mail me het artikel.nr.  door, dan kan ik kijken of het op voorraad is en wat het kost.

Inbreng schaatsen graag alleen als het gaat vriezen, ik heb nog veel op voorraad, vandaar………
Ski-kleding, snowboots etc. is volop verkrijgbaar, dus gaat u in de kerstvakantie nog op wintersport……………….je weet maar nooit, mooie skibroeken al vanaf 4 euro!!!

20 december is er koopzondag in Heino en ook Robbedoes doet daar weer gezellig aan mee! Dit is tevens de laatste  verkoopdag van 2015, dus we maken er weer een gezellig boel van. Tussen 13.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom! Koffie met wat lekkers staat dan voor u klaar en w.s. ook nog een leuk presentje bij aankoop!
En als klap op de vuurpijl komt er weer een spectaculaire aanbieding! Deze vermeld ik t.z.t. dan op de website en op facebook................dus hou dit in de gaten!

Na de koopzondag sluiten we 2 weken de winkel en gaan in het nieuwe jaar op maandag 4 januari weer open.

Bij deze bedank ik iedereen voor de inbreng en verkoop van kleding het afgelopen jaar, want zonder u kan Robbedoes niet bestaan!

Hele ‘warme’ en gezellige dagen wens ik jullie toe en dat het nieuwe jaar veel goede en fijne dingen mag brengen!

Groeten Gerrianne Oosterlaar-Meijer
 

LET OP!
WIJZIGING INBRENG!
NIET MEER HEEL VEEL ZAKKEN/DOZEN IN 1 KEER INBRENGEN.
THUIS GRAAG SELECTIE MAKEN OP HELE MOOIE, ACTUELE KLEDING.
ELK KLEDINGSTUK MOET VOLDOEN AAN HET REGLEMENT.
DAN MAKEN WE ER GRAAG PLAATS VOOR IN DE WINKEL!
BEDANKT VOOR DE MEDEWERKING, ZO BLIJFT HET WERKBAAR.

 

 
Nieuwsbrief Robbedoes oktober 2015

Eindelijk weer eens een schrijven van mijn kant………….ik zet af en toe wel eens wat op Facebook, maar daar bereik ik niet iedereen mee! Mocht je mijn informatie wel via facebook krijgen en je hebt geen behoefte meer aan een mail, laat het me even weten…………..

We zitten midden in het najaarsseizoen en het is heerlijk druk met de inbreng en verkoop.
Veel klanten vinden de weg naar de Schoolstraat en men is erg enthousiast over de geweldige leuke items die in de winkel hangen! Ben dus erg blij met de geweldige mooie inbreng die ik krijg! Daarvoor bij deze hartelijk dank!

De inbreng is dus enorm, maar helaas wordt er nog te vaak kleding die niet voldoet aan het reglement  in de dozen/tassen gestopt! Natuurlijk maken wij een nauwkeurige selectie, maar het is soms frustrerend als er ook kleding bij zit dat al weg kon omdat het stuk of vies is of te verwassen…….. We moeten alles wel nakijken en dat kost heel veel tijd! Dus nogmaals de vraag om thuis dit goed na te kijken, dit scheelt heel veel onnodig werk! Als je alleen de hele leuke, nette items inbrengt, dan kunnen wij sneller door de inbreng heen en komt het eerder in de winkel!!

Tip! Let op kragen…..vaak zijn deze vuil, dan kan het niet opgehangen worden. Ook haren/pluizen komen veel voor, ook dit kan niet in de winkel.

Ik wijs iedereen bij de inbreng altijd op het reglement, dit om misverstanden te voorkomen. Bij inbreng doe je ‘afstand’ van de kleding, wij bepalen of het in de winkel komt. Soms kan het er nog wel goed uitzien, maar door de hoeveelheid aan kleding kunnen wij het als ‘te simpel’ beoordelen en komt het daardoor niet in de winkel. Maar dan zijn de mensen op de Filipijnen er wel heel blij mee!!

Erg leuk vind ik het dat ik de laatste tijd  veel leuke merken binnen krijg. Voor de dames veel G-star, Maison Scotch en Please broeken…..deze gaan als ‘warme broodjes’ over de toonbank…….

De jongen meiden/dames zijn erg blij met de leuke items van Vero Moda en Only………voor 3 of 4 euro hebben ze al een leuke top en voor 8 euro een stoere broek! Ja, dan kom je wel uit met je kledinggeld!!

Jongensbroeken in de kleinere maten zijn schaars…………leeftijd van versleten knieën!!! Als het binnenkomt is het vaak zo weer weg…………

Sportkleding en sportschoenen voor kinderen doen het altijd goed………..is ook altijd nodig merk ik!!!

Op dit moment nog heel veel leuke winterjassen voor kinderen en dames! Maar wees er op tijd bij…………want van elk exemplaar heb ik er (meestal) maar 1!

Zo is er voor ieder wat wils bij Robbedoes………..en elke dag wordt er bijgehangen, dus altijd de moeite waard om even binnen te komen kijken. En dit mag altijd vrijblijvend………..dus welkom aan de Schoolstraat 4 in Heino!
Tot ziens!

Gr. Gerrianne

O ja, carnavalskleding nodig? Kijk op de website van partyXplosion. Wat leuks gevonden? Mail me voor de prijzen,  ik kan het voor je bestellen,  groepen krijgen 15% korting!


 
Nieuwsbrief 11 juli 2015

Nog 1 week en dan sluit Robbedoes 4 weken de deur om even lekker vakantie te vieren!!!
Maar natuurlijk wordt de laatste week superleuk om te komen shoppen, want op alles in de winkel geldt een korting van maar liefst 50%!!!!!
Ja, dat leest u goed……….alles mag voor de helft van de prijs weg………..
Dit is alleen de laatste week, na de vakantie gelden weer de ‘normale’ prijzen.
 Dat wordt supergoedkoop shoppen, want de helft op de al zo voordelig geprijste artikelen, dat is echt een koopje! Het geldt ook op de al afgeprijste artikelen……..dus dat is echt bijna voor niks!!!
Najaars- en winterkleding mag weer worden ingebracht…….dus als u tijd en zin heeft……….lees het reglement even door, dan kan het naar Robbedoes!
Vrijdag 17 juli is de laatste verkoopdag, daarna dus 4 weken vakantie……..
Vanaf maandag 17 augustus is de winkel weer geopend en zal er ook al weer najaarscollectie hangen!
Op zaterdag 22 augustus tijdens het Daggie Old Heino zijn we extra geopend!!!
Iedereen bij deze bedankt voor alle inbreng en verkoop en een hele fijne zomervakantie toegewenst!
Graag weer tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino.
Gr. Gerrianne


‘Nieuwsbrief Robbedoes’ mei/juni 2015

Hier even weer een schrijven van mijn kant, want er staat iets bijzonders te gebeuren…………..

Op 1 juni ben ik 5 jaar eigenaresse  van Robbedoes en daar wil ik toch wel even bij stil staan.!

Ben erg blij dat ik mijn eerste lustrum mag vieren, maar het voelt ook wel dubbel………..  want het is dus ook 5 jaar  geleden dat Annelies te horen kreeg dat ze ongeneeslijk ziek was en dat ze aan mij vroeg of ik de winkel wilde overnemen.
Ik vergeet dat moment nooit meer!!  Een hele verdrietige tijd, maar ook geweldig dat ze ‘haar kindje’ aan mij toevertrouwde!  
Wat hebben we de laatste periode samen intens beleefd……  Samen nog het 25-jarig bestaan gevierd, paar weken later moest ze helaas  de strijd opgeven…………… Wat kan het ‘raar lopen’ in het leven……….

Nu al weer meer dan 2 jaar in het pand aan de Schoolstraat, wat ben ik blij met deze stap!
Sindsdien is de kwaliteit allleen maar vooruit gegaan……….en wat zal Annelies trots zijn!
Voor mijn gevoel kijkt ze over mijn schouder altijd nog mee, en dat is een heel fijn gevoel!!

Omdat ik blij en trots ben dat ik al 5 jaar met veel plezier eigenaresse van Robbedoes ben wil ik volgende week, van 1 t/m 5 juni de hele week een beetje feest vieren………..

Koffie met wat lekkers staat elke dag voor u klaar en voor de kinderen heb ik bij aankoop vanaf 5 euro een leuke verrassing!

Ook geef ik elke dag (dus 5 X!) een waardebon van 5 euro weg, en bij aankoop vanaf 50 euro krijgt u 5 euro cadeau van Robbedoes!!!

Ja, ja……….dat wordt dus echt feestvieren!!!!

In de winkel is het volop zomer dus als binnenkort de zomerse temperaturen losbarsten kunt u bij Robbedoes terecht!!!
We hebben nog 7 weken tot aan de zomervakantie, dus als je nog zomerkleding hebt, prima, maar wel heel selectief inbrengen a.u.b. (lees het reglement nog maar even door!)
Inbreng mag dus altijd, want voor hele mooie artikelen, maken we altijd plaats!

Galajurkjes hebben we ook volop, dus heb je een examenfeestje, voor 8,95 hangen er al leuke jurkjes! Ook bijpassende schoenen en tassen zijn bij Robbedoes verkrijgbaar!

Deze zomer sluit ik 4 weken de winkel om even bij te komen en me voor te bereiden op het najaar.
Najaarskleding mag dan ook vanaf juli weer worden ingeleverd.

De winkel is in week 30 t/m week 34 gesloten, dus van 20 juli t/m 14 augustus.

Graag allemaal tot ziens aan de schoolstraat 4 in Heino!

groetjes Gerrianne 
Hallo,
 

donderdag 26 maart is het dan zover! Robbedoes doet mee met de modeshow bij Mooi! by Hollewand!
6 mannequins showen prachtige outfits die door u allen onlangs is ingebracht! Geweldig toch!
Nooit gedacht dat we zoveel leuke setjes bij elkaar konden krijgen, maar het is gelukt!
En dat terwijl de meeste mensen de voorjaarskleding nog moeten inleveren!
Dat belooft nog wat voor de komende weken!!!
Wilt u getuige zijn van deze prachtige modeshow, geef het dan even door. Er is maar beperkt plaats bij Hollewand in de winkel, dus vol = vol.
U kunt zich bij Hollewand opgeven, maar mag ook via ons (per mail of melden in de winkel)
Na de modeshow zal de kleding daar in de winkel op een rek komen te hangen, waar het dan ook te koop is. Ik zal mijn mobiele pinautomaat meenemen, dus kun je gelijk leuk shoppen.
Vanaf de volgende dag hangt het uiteraard weer bij Robbedoes in de winkel.
 
Wat inbreng betreft, deze is dus alweer volop en zoals bij elke seizoenswisseling een heel karwei om alles weer uit te zoeken, te prijzen en in de winkel te hangen.
Maar ook altijd erg leuk want het is altijd weer een verrassing wat er binnen komt!
Wederom wijs ik iedereen er weer op om de inbreng strikt volgens het reglement te doen, dit scheelt heel  veel werk en bevordert de doorstroming..........
Daardoor hangt er elke dag weer wat nieuws in de winkel en dat vinden de klanten erg fijn!!
 
Ik hoor regelmatig dat niet iedereen in de gelegenheid is om tijdens openingstijden te komen shoppen. Mocht jij dit probleem ook hebben, dan hier misschien de oplossing:
Heb je een groep dames/meiden die het leuk vinden om een keer op vrijdagavond of zaterdagmiddag te komen shoppen, geef het dan even door.
Dan kunnen we de winkel extra open doen en kun je gezellig met een stel vriendinnen/familieleden komen shoppen. Dan zorg ik voor koffie/thee met wat lekkers!
Andere avond kan ook, laat maar weten via de mail. Alles kan in overleg..................
 
Nou, tot zover even deze ‘nieuwsflits’,
 
tot ziens op de modeshow en anders aan de Schoolstraat 4 in Heino
 
gr. Gerrianne

 nieuwsbrief februari 2015

Hallo, hier weer ’n schrijven van mijn kant om jullie even ‘up to date’ te houden!
Op dit moment nog volop carnaval in de winkel want over ruim een week is het weer zover! Wij hebben nog volop keus uit nieuwe en 2ehands outfits, die heel scherp geprijsd zijn, dus wees er snel bij, want op=op!

Veel winterkleding is nu ook sterk afgeprijsd, want we moeten alvast ruimte maken voor de voorjaarscollectie.
Er zijn al zoveel leuke items binnen gekomen dat ik de lentekriebels inmiddels al heb gekregen!
Wat ’n prachtige kleding en wat ’n kwaliteit! Daar word ik heel blij van!  (en jullie straks ook…)
Af en toe hang ik al vast wat op, maar het meeste komt na de carnaval in de winkel te hangen.
Omdat ik al zoveel inbreng heb en er ruimte voor moet maken, ben ik vandaag flink met mijn ‘zwarte afprijzingsstift’ bezig geweest!  
Op heel veel prijskaartjes staan nu bedragen van 1 of 2 euro!
En alle jassen zijn nu verkrijgbaar voor 3, 5 of 10 euro!! Kom snel kijken en profiteer………….

De voorjaars- en zomerkleding mag dus weer worden ingebracht.
Kleding moet er echt ‘als nieuw’ uitzien, dus inleveren strikt volgens het reglement! (zie website).
Tip: ik kom vaak ‘vieze’ kragen tegen, waardoor ik b.v. een jasje wat er verder prima uitziet niet op kan hangen. Dit is erg jammer voor de inbrenger……..Als ik het de moeite waard vind om het te wassen wil ik het wel eens doen (eigenlijk geen beginnen aan…), maar dan breng ik hiervoor wel 2 euro in mindering.   Dus check elk kledingstuk effe goed…scheelt veel gedoe!

Met Foekepotten op dinsdagmiddag 17 februari, ben ik extra open van 13.00 tot 15.30 uur om alle zingende kinderen te voorzien van wat lekkers. Ouders kom ook gezellig mee, want w.s. is er nog wel een leuke foekepotactie voor jullie in petto!

In de voorjaarsvakantie is Robbedoes 3 dagen gesloten.
Op maandag 23, dinsdag 24 en woensdag 25 februari houden we even pauze………T
huis even bijkomen en in de winkel alvast een voorjaarsschoonmaak! 
Vanaf donderdag 26 februari is een ieder dan weer welkom en hangt alle voorjaar die ik heb in de winkel! Dat wordt ‘smullen’ !!!!!

En we blijven ‘smullen’…………..bij deze alvast om te noteren:
op donderdag 26 maart houden we i.s.m. Mooi by Hollewand een modeshow!
s ’Avonds om 20.00 uur vindt dit plaats bij Mooi by Hollewand aan de Haarstraat.
Onder het genot van een hapje en drankje kunt u genieten van alle mooie voorjaarskleding die beide kledingwinkels te bieden heeft. I
n de media zal hier ook nog aandacht aan worden besteed dus wordt vervolgd…………..
maar dan weten jullie dit alvast! 
Ik vind het helemaal geweldig en ben erg blij met mijn ‘styliste’ die nu al druk is met de voorbereidingen, want zonder haar geen modeshow!

Zo heel wat nieuws, ik hoop dat we een beetje ‘bijgepraat’ zijn….

Vragen, opmerkingen of wat dan ook………..altijd even mailen naar:
robbedoes2ehandskleding@live.nl 

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino,

Gr. Gerrianne


 

Tijd voor een nieuwsbrief want het is al weer december, eind van het jaar weer in zicht…………..
Afgelopen seizoen was geweldig! Wat een mooie inbreng, heel erg blij werd ik er van!
En natuurlijk de vele (nieuwe) klanten die voor een prikkie prachtige kleding kon kopen! Geweldig om altijd weer blijde en tevreden mensen in de winkel te zien!!
Op dit moment hangt de winkel nog goed vol, dus komen we dit jaar nog wel door, ha, ha!!

Nog 3 weken en dan hebben we kerstvakantie…………om even bij te komen en ons voor te bereiden op het nieuwe jaar 2015.
In februari is er weer carnaval dus kleding hiervoor mag al weer worden ingebracht. Mooie, goede carnavalskleding is zeer welkom, want ik ga niet meer zoveel nieuwe kleding inkopen.
Bestellen kan altijd wel dus als je op zoek bent naar iets specifieks….altijd even informeren.

Ski-kleding is ook voldoende aanwezig dus als u nog op wintervakantie gaat of wilt voorbereiden op de winter die we eindelijk gaan krijgen!!!?! Buiten onder de luifel staat een rek vol met prachtige ski-broeken en jassen.
En……mocht de vorst zijn intrede doen, dan haal ik de schaatsen uit het magazijn hoor!!!

Om het jaar weer leuk af te sluiten, doen we mee met de koopzondag op 21 december. Net als vorig jaar zijn we dan open van 13.00 – 18.00 uur en maken we er een gezellige middag van. Koffie met wat lekkers staat dan voor u klaar en w.s. komt er nog wel weer een leuke actie!! (hou hiervoor onze facebookpagina en website in de gaten!)

De winkel is na de koopzondag gesloten van 22 december t/m 2 januari.
Vanaf maandag 5 januari zijn we dan weer geopend.

Maar zover is het nog niet……….nog effe gezellig komen shoppen aan de Schoolstraat 4 in Heino,
want er hangt nog heel veel leuks voor weinig (we zijn aan het afprijzen!!!)………

Dus tot ziens!!!!!!!

Gr. Gerrianne
  


9 november 2014

Zaterdag komt de Sint weer in het land............dus iedereen gaat weer op zoek naar kadootjes...........
leuke kadotip van Robbedoes: Verkleedkleren!!! Altijd leuk en altijd handig!!!
Robbedoes helpt je een handje en heeft een rekje gemaakt met nieuwe verkleedkleren voor jongens en meisjes met hele aantrekkelijke prijsjes!
(deze komt buiten onder de luifel te staan).
Heel veel nieuwe pakjes/jurkjes voor soms meer dan de helft afgeprijst!!
Maar wees er bij, want op = op.
Er hangt nog wat in het magazijn, maar het kan niet meer bijbesteld worden voor deze prijs!!!
Ook veel 'normale' kleding sterk afgeprijst ivm hoeveelheid prachtige kleding die binnenkomt................
Prof
iteer hiervan en kom gezellig shoppen aan de Schoolstraat 4 in Heino!!!
Tot ziens!!! en zegt het voort.................. nieuwsbrief oktober 2014

Hallo,
hier weer even een schrijven van mijn kant..............
Over een week is het al weer herfstvakantie dus nodig tijd om jullie hierover te berichten.
In de herfstvakantie zijn we alleen de maandag- , dinsdag-  en woensdagochtend geopend. (13, 14 + 15 oktober)
De donderdag en vrijdag (16 + 17 oktober)  is de winkel gesloten, ik hoop dan nog wat leuks te kunnen ondernemen en een beetje bij te komen..............
want het is weer superdruk in de winkel.
Heel erg leuk, maar af en toe................................
Daarom geef ik een ieder het reglement mee bij inbreng. Inbreng betekent accoord met de voorwaarden die er in staan. (reglement staat op de website)
Ik doe dit om mezelf niet steeds te hoeven verantwoorden naar de klant. De voorwaarden zijn duidelijk en bij inbreng doet men afstand van de kleding om het zo maar te zeggen.
Alles wat niet in de winkel komt gaat naar het goede doel. De hele mooie spullen (volgens reglement) komen echt wel in de winkel..........
Eerder zocht ik het tijdens de inbreng wel eens snel uit, maar dit werkt toch niet. Als ik het dan ging prijzen, kwam ik vaak toch wat tegen waardoor het niet in de winkel kan, dus niet handig.
Dus dit heb ik veranderd............
Door de enorme leuke inbreng, is de verkoop ook heel goed en zijn heel veel mensen zeer tevreden met hun aankoop bij Robbedoes.
Door de vele inbreng, hangt er dus elke dag weer wat nieuws in de winkel, en dit wordt zeer gewaardeerd door de klant. Het is telkens weer de moeite waard om even te komen neuzen.
Bij deze een bedankje naar alle mensen die al deze mooie spullen inbrengen, want daardoor kan ik de winkel inrichten met kleding van goede kwaliteit: BEDANKT!!!!
Vandaag kreeg ik van iemand een groot compliment: Robbedoes vond ze de allermooiste 2ehandskledingwinkel!!! Dat is natuurlijk leuk om te horen!
Dus we gaan gewoon lekker door...........het is elke dag weer een groot plezier om dit te mogen doen!
De herfstvakantie dus even op halve kracht, maar hopelijk hebben jullie voldoende aan 3 ochtenden shoppen!!!
 
groeten en graag tot ziens!
Gerrianne
 
O ja, vandaag kreeg ik hele leuke, nieuwe stoere kinderkleding binnen van het merk MAV. Heel stoer en heel apart! Voornamelijk jongenskleding, ik heb wat in de etalage gehangen, dus je kunt even kijken.
Maandag zet ik het rek buiten........ maar wees er snel bij want van elk item zijn er maar 2 stuks (in maat 92/98 en maat 122/128).
 


 

nieuwsbrief augustus 2014
 

Hallo,
 
Na 4 weken vakantie gaat maandag 11 augustus Robbedoes weer open!
De winkel is schoongemaakt en alles weer heringericht dus we beginnen weer met frisse zin!
Veel najaarskleding is al weer present en alle zomerkleding is gigantisch afgeprijsd!!
Korting kan oplopen tot maar liefst  80%!!
Veel rekken met kledingstukken van 1 of 2 euro!!!
Dus altijd leuk om er nog even tussen te kijken.
 
Heeft u thuis nog najaars/winterkleding  die er als nieuw uitziet maar die u niet meer draagt?
Deze mag selectief worden ingeleverd volgens het reglement!
Dus het moet echt schoon, heel en kreukvrij zijn, anders mag het niet worden ingebracht.
Ook moet de kleding actueel zijn.
Alles wat niet in de winkel kan komen, gaat naar het goede doel.
Kijk voor meer info op de website (www.robbedoes2ehandskleding.nl)
 
De pompdagen staan weer voor de deur en Robbedoes doet op donderdag 21-8 weer mee met
de modeshow tijdens de Donderse Markt!
Vanaf 13.30 uur lopen de Robbedoes-mannequins hun rondjes door de straten van Heino.
Net als vorig jaar zullen zij u weer  versteld doen staan van prachtige creaties!!
De winkel is dan geopend, dus u kunt gelijk komen shoppen!
 
Op zaterdag 23-8 tijdens het gezellige Daggie Old Heino, is Robbedoes de gehele dag geopend!
Dus kom gezellig naar Heino en geniet van deze altijd leuke dag!
Ook zullen wij dan nog met leuke aanbiedingen buiten staan, dus hou het in de gaten!!
 
Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino, waar u altijd welkom bent om even te komen ‘neuzen’!
 
gr. Gerrianne Oosterlaar-Meijer

 
 nieuwsbericht 5 juli 2014:
 

50 % korting bij
Robbedoes!!
kleding ‘zo goed als nieuw’
 
de laatste week voor onze vakantie  gaan we stunten met de prijzen!
 
Alles in de winkel mag voor de helft van de prijs weg!! 
Korting geldt ook op reeds afgeprijsde artikelen!!
 
kom van 7 t/m 11 juli naar Robbedoes en profiteer van dit voordeel!
(na de vakantie gelden weer de ‘normale’ prijzen)
 
Welkom aan de Schoolstraat 4 te Heino!
 
Najaarskleding mag weer worden ingebracht volgens het reglement
(zie voor meer info: www.robbedoes2ehandskleding.nl)


 

NIEUWSBRIEF ROBBEDOES JUNI 2014

Hallo allemaal, hier weer even een schrijven van mijn kant…
We hebben weer geweldige maanden achter de rug. Er werd heel veel mooie kleding ingebracht en ook heel veel verkocht! Ook zag ik  heel veel nieuwe gezichten in de winkel die van horen zeggen hadden dat er in Heino zo’n leuk winkeltje was!
 Ook erg leuk om te zien dat deze mensen dan tevreden met leuke aankopen de winkel weer verlieten. Daar word ik altijd weer erg blij van.

 De kwaliteit van de kleding is ook zeer goed, mede omdat ik door de vele en mooie inbreng selectiever kan zijn met wat ik ophang .                    Dus dank aan jullie allemaal die al deze mooie kleding inbrengt!

Soms komt het wel eens voor dat er iets in de winkel hangt waar wat aan mankeert, dit vind ik wel vervelend, maar is niet altijd te voorkomen. Ik moet vaak met een snel tempo de zakken doorzoeken om de voorraad zo snel mogelijk weg te werken en dan is het echt ‘lopende band’ werk!  Daardoor zie ik wel eens wat over het hoofd met prijzen! Daarom vraag ik ook altijd iedereen (volgens het reglement) het thuis heel nauwkeurig na te kijken! Ik vind het dan ook fijn dat mensen het bij me melden als ze iets zien hangen waar wat aan mankeert!
Dan lossen we dat gelijk op!

Ook menig inbrenger is altijd verrast met de opbrengst die ze voor het inbrengen van de kleding krijgen. Ik krijg vaak aan de kassa te horen “o, stond er nog wat voor mij dan? Echt? Zoveel? Dat had ik niet  verwacht!” Erg leuk altijd die reacties.
Ook nu nog komt er elke dag nog wat nieuws in de winkel, want bij Robbedoes gaat het altijd door! Zolang het hele mooie, goed uitziende kledingstukken zijn, maken we er altijd plaats voor in de winkel! Dit doen we door andere artikelen (die al langer hangen) af te prijzen, en dit is ook altijd weer leuk meegenomen voor de klant!

We gaan dus gewoon lekker door………………….                                                                                          
 …….maar in de zomervakantie nemen we wel even 4 weken rust!!

Robbedoes is dan gesloten van 14 juli t/m 8 augustus (week 29,30,31,32)

In de laatste week voor de vakantie mag er weer najaarskleding worden ingebracht,  of anders vanaf maandag 14 augustus!

Hierbij wens ik iedereen alvast een hele gezellige, ontspannende en warme zomer toe!                
Geniet van iedereen en alles om je heen en CARPE DIEM!  

Tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!   Groeten,Gerrianne

Om alvast te noteren:zaterdag 23 augustus (tijdens Daggie Old Heino) zijn we de hele dag geopend!! 

nieuwsbrief april 2014

Hier weer even een schrijven van mijn kant tussen alle drukke werkzaamheden door..............

Het is volop voorjaar in de winkel en dat is goed te merken aan de inbreng en de verkoop. Deze is echt enorm!
Natuurlijk heel erg leuk voor de winkel en voor de klanten, maar wel heeeeeel veel werk!
Daarom wijs ik iedereen in de winkel (en nu in deze nieuwsbrief) er op dat lang niet alle inbreng in de winkel kan komen!
Alleen de hele mooie en actuele exemplaren kan ik er uit halen, omdat er gewoon heel veel wordt ingebracht.
Gelukkig brengen de meeste mensen het keurig in volgens het reglement, maar helaas zitten er ook vaak dingen tussen die thuis niet zijn nagekeken.
En dat is echt zonde, want dat kost me heel veel tijd, waardoor ik niet zo snel de inbreng kan verwerken.
Dus nogmaals vraag ik u medewerking om thuis echt alles goed na te kijken voor u het inbrengt. (zie reglement op website!)
Als er b.v. een knoop mist, een vlek of gaatje in zit  hoef je het niet in te brengen, want dit is echt niet verkoopbaar.
Natuurlijk mag u bij twijfel altijd vragen, want b.v. een hele mooie zomerjas waar 1 knoop van mist.............is heel wat anders als een broek zonder knoop!
Dus alle kleding die er echt als nieuw uitziet en actueel is mag altijd nog worden ingebracht!
Want dat is het leuke van Robbedoes: er hangt elke dag weer wat anders in de winkel.
En wat kwamen er de afgelopen weken prachtige (merk)kleding binnen, echt genieten!